Uit en thuis

‘Uit & Thuis’, ook voor business trips

Wie voor zaken met regelmaat in midden-Brabant moet verblijven, zal zich thuis voelen bij Bed & Breakfast ‘Uit & Thuis’. 
Bovendien doen we u dan een heel gunstig prijsaanbod!

Een huiselijke omgeving, voorzien van alle comfort en gelegen in een rustige en persoonlijke omgeving. Na een dag hard werken is het hier heerlijk ‘thuiskomen’. Wil je in alle rust een dagje ‘thuis’ werken, dan kan dat ook; er is gratis WiFi en de living biedt alle ruimte om een fijne werkplek in te richten. Of neem je laptop eens mee naar buiten; neem gerust plaats in de tuin.

Binnen enkele autominuten bereik je vanuit ‘Uit en Thuis’ de snelwegen A59, A27 en A2 en de afstand naar Eindhoven Airport  is slechts 42 kilometer. De steden Waalwijk, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Breda zijn uitstekend bereikbaar vanuit Kaatsheuvel, maar ook de grotere steden Utrecht, Rotterdam en Amsterdam zijn vanuit Kaatsheuvel prima te bereizen, zowel per auto als per openbaar vervoer. In je vrije tijd ben je in enkele minuten bij het Efteling Golfpark of in het unieke natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, waar je fantastisch kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. Ook vind je in de nabije omgeving diverse musea, theaters en restaurants.